Basın Odası

Günsev Sitesi 9'un Maviket'te Temelleri Atıldı

Günsev Sitesi 9'un Maviket'te Temelleri Atıldı

GÜNSEV'DEN MAVİKENT'TE YENİ PROJE
Gaziantep'in gelişen lokasyonlarından Mavikent'te Günsev İnşaat ARC İnşaat ortaklığı ile Günsev Sitesi 9 ARC Evler projesinin temelleri atıldı.
Mavikent standartları üzerinde inşaa edilecek proje 3 blok, 117 daireden oluşuyor.  2+1 olarak inşaa edilecek proje bürüt 139 m2  geniş ve ferah yaşam alanı sunuyor.
Dış cephede, mekanik kaplama, kaliteli mantolama ile ısı ve ses yalıtımı üst düzeyde hedefleniyor.
Proje yerden ısıtma sistemleri ile mekandan ve enerjiden tasarruf sağlıyor. Merkezi jeneratör sistemi ile kesintisiz enerji rahatlığı sağlıyor.
Duvar kağıdı ve mutfak dolapları ile proje müşterilerin beğenisine sunuluyor.
Bölgeye değer katacak proje açık otoparkı, çocuk oyun alanları, spor alanları ile öne çıkıyor. 
Proje lokasyonu ile de bir çok cazibe merkezinin odağında bulunuyor. Okul, cami, pazar yeri, alışveriş merkezi, şehir hastanesi, park gibi tesisler projeye değer katıyor.
Çevre yoluna 1 dakika, tramvaya 7 dk, hava alanına 15 dk, dolmuş ve otobüs durağına yakınlığı ile ulaşım kolaylığı sağlıyor. 

Günsev İnsaat genel müdürü İlyas Birelli Mavikent'te Günsev kalitesini getireceklerini belirtildi.
İlyas Birelli "Günsev İnşaat ve ARC İnşaat olarak bu projeye başladık. Mavikentte proje kalitesini yükselmeyi hedefledik. Biz biliyoruz ki her insan kaliteli bir yaşam istiyor. Kaliteli yaşamda kaliteli yapılmış evler, sosyal donatılar demek. Bu projemizde Günsev kalitesini Mavikent'te taşıyacağız.dedi.