Tarihçe

Günsev Group'un temelleri 1974 yılında Şeyhmus Gün tarafından Batman'da atıldı. Batman'da gıda toptancılığı ile uğraşan Şeyhmus Gün 2001 yılında firmayı Gaziantep'e taşıdı. Gaziantep GATEM' de gıda toptancılığı ile firma iş hayatına devam etti.
Firma 2008 yılında  spot ürün alım satımı ile yeni bir sektöre girdi. 2009 yılında Paylaşım İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. firmasını kurmuş olup cam sil pompaları, sıvı sabun pompalarının ithalatını yaptı.
Gıda ve ithalat sektöründen çekilen firma pusulasını akaryakıt ve inşaata çevirdi.
Gaziantep Kilis yolu üzerinde açılan akaryakıt istasyonu ile firma akaryakıt sektörüne girdi.
Saadetin Gün başkanlığında 2010 yılında Gün-Sev Müteahhitlik Gıda Pet. San ve Tic. Ltd. Şti. firması kuruldu. 
İnşaat sektöründe geliştirdiği ortaklık, yaptığı özgün projeler ile Gaziantep'in inşaat sektöründeki öncü firmalarından birisi oldu.
Günsev Sitesi 1 Projesi ile Akkent'te  3 blok, 132 daire, 34 dükkan;  Günsev Sitesi 2 projesinde 7 Blok, 300 daire, 58 Dükkan; Günsev Sitesi 3 ile Onkoloji bölgesinde 5 Blok, 300 daire; inşa edilerek müşterilerine teslim edildi.
İnşaat sektöründe hızla yükselen firmamız İbrahimli’de  Günsev Sitesi 4  / Vizyon 2018 projesinde 3 blok, 96 daireyi 2018 yılında hizmete sunmayı hedefliyor.
Günsev Sitesi 5 / Flora evler ile Akkent'te 15 Blok 416 Daire 33 Dükkan ile bölgenin en büyük projelerinden birsine imza atıyoruz.  
GÜNSEV 6 -BARAN EVLER  projemiz  Beylerbeyinde 185 metre kare  9 kat, 34 daireden ve 7 dükkandan oluşmaktadır.

İbrahimli bölgesinde inşaasına başladığımız  Günsev Sitesi 7 projesi 2+1 ve 3,5+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Ultra lüx daireleri ve yüksek sosyal donatıları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. 

Akkent'te huzurun 8. adresi olarak inşaa etmeye başladığımız Günsev Sitesi 8 bölgenin en lüks projesi olma özelliği ile ön plana çıkıyor. 3+1 dairelerden oluşan projede kapalı yüzme havuzu, kapalı otoparkı, sauna, türk hamamı, buhar odası, fitness center gibi birçok sosyal donatı ile muhteşem bir yaşam vadediyor. Projede 4 adet de cadde mağaza bulunmaktadır.

 

İnsana değer katan projeler geliştiren  Günsev Group daha güzel günler için üretmeye devam etmektedir.

Günsev Yaparsa En İyisini  Yapar
Günsev Group

 

  • Grup